Rólunk - BRUBECK SPORTRUHÁZAT, ALÁÖLTÖZETEK, FEHÉRNEMŰK, TECHNIKAI ALSÓKKedves Látogató!

Örömünkre szolgál, hogy cégünk és termékeink iránt érdeklődik.
A BRUBECK márka termékei a FILATI gyárban készülnek, mely Lengyelországban található Zduñska Wola-ban működik. Ez a terület történelmileg kötődik a textiliparhoz. Korábban a gazdasági válságok és a távol-keleti dömping miatt nagyon sok gyár tönkrement, azonban az utóbbi években újra feléledt ez az iparág és a fejlesztéseknek, innovációknak és a minőségre való törekvéseknek köszönhetően ismét előre tör. A gyár a termékeit maga állítja elő, semmit sem bérmunkáztat Távol-Keleten. A BRUBECK márka ezért nem is kínálja a sportruházat teljes spektrumát, csak olyan termékkínálattal rendelkezik, amit a gyárban rendelkezésre álló modern gépparkkal elő tud állítani. Ennek az előnye az, hogy így lehetősége van az adott termékkörre koncentrálva fejleszteni, ezáltal a piacon az adott termékkörrel kitűnni. 
A FILATI gyár 2005 óta tervez és állít elő funkcionális termoaktív sportruházatot és kényelmi alsóruházatot. A kezdetektől folyamatos a termékfejlesztés és technológiai korszerűsítés. A termékek előállítása állandó, saját kontroll alatt van az alapanyagoktól a gyártási folyamatokon át egészen a késztermékek csomagolásáig, ezzel tudjuk garantálni a minőséget. Ez teszi lehetővé azt is, hogy rugalmasan, külön megállapodás alapján a termékeinken igény szerint módosítsunk ( pl  céges logo feltüntetése .. stb).
A termelés olasz gépeken folyik a legmodernebb textilipari technológiákat alkalmazva, betartva a szigorú környezetvédelmi követelményeket. A gyár elkötelezett, hogy folyamatosan a legújabb, legkedvezőbb tulajdonságú alapanyagokat, technológiákat felkutassa és beépítse termékeibe, hogy a lehető legjobb funkcionalitású, top minőségű ruházatot gyártsa a jobb teljesítményért, a hétköznapok kényelméért. Az innovatív technológiákról, alkalmazott minőségi alapanyagainkról a Technológia oldalon tájékozódhat részletesen. 
Termékeink megfelelnek a nemzetközi szabványoknak. A gyár rendelkezik ISO 9001:2015 és AQAP:2016 minőségbiztosítási rendszer tanúsítványokkal. 

A BRUBECK termékek a világ több pontján elérhetőek, mára már sok elégedett vásárló használja öltözeteinket. Évről évre növekvő érdeklődés kíséri termékeinket, a növekvő forgalom és a visszatérő vásárlók igazolják törekvéseinket. A kiváló ár-érték arány miatt egyre inkább kedvelik ezt a márkát. Elsősorban a kimagasló minőségű, a piacon élen járó, aktív sportolásra, motorozásra tervezett aláöltözőinkről vagyunk ismertek a vásárlók körében, de nagy hangsúlyt fektetünk a termoaktív sportruházat és a hétköznapra ajánlott, kényelmes, sportos alsónemű gyártására is, ahol szintén szép eredményeket értünk el. Első osztályú minőséget kap elérhető áron. A kínálatunkban egyaránt megtalálja a megfelelő funkcionális öltözetet a kinti sportokhoz, szabadidős tevékenységekhez és a teremben végezhető aktív mozgásformákhoz is. Szabadban végzett fizikai munka során is jelentősen növeli a komfortérzetet, ha jól választja meg az alsóruházatot. Az Active termékcsoport darabjai ezeket  az igényeket is kielégítik. A Comfort termékeink a mindennapi kényelmet szolgálják. Minden évszakra van ajánlatunk. Ha minőséget választ, a környezetre is jó hatással lesz, hiszen a tartóssága miatt sokáig élvezheti a termékek kiváló funkcióit. 
Termékeinket profi sportolók, márka nagyköveteink és mi magunk is használjuk, teszteljük, tehát első kézből tudjuk megerősíteni a funkcionalitást. Többek között a BRUBECK márka a lengyel Hegymászó Szövetség kiemelt, arany fokozatú támogatójaként számos extrém kihívást jelentő expedícióhoz biztosította az aláöltözetet. 2020-tól pedig a Lengyel Hegyimentő Szolgálat hivatalos technikai partnerei vagyunk. 

A BRUBECK Magyarország Kft, a BRUBECK termékek hivatalos márkaképviselete azért jött létre, hogy a Magyarországon is több éve kapható BRUBECK termékeket és magát a márkát a vásárlókkal jobban megismertesse, népszerűsítse, széles körben elérhetővé tegye. 2019 márciusától tevékenységi területünk új piacokkal bővült, Románia, Szerbia, Horvátország és Szlovénia területi képviseletét is cégünk látja el. 

Reméljük, Önt is az elégedett vásárlóink között köszönthetjük hamarosan.  
Ha kérdése, javaslata van vagy viszonteladói partnerként szeretne velünk dolgozni, kérjük hogy a megadott elérhetőségeink egyikén jelezze!
Köszönjük, hogy idekattintott!