Rólunk - BRUBECK SPORTRUHÁZAT, ALÁÖLTÖZŐK, FEHÉRNEMŰKKedves Látogató!

Örömünkre szolgál, hogy cégünk és termékeink iránt érdeklődik.
A BRUBECK márka termékei a FILATI gyárban készülnek, mely Lengyelországban található Zduñska Wola-ban működik. Ez a terület történelmileg kötődik a textiliparhoz. Korábban a gazdasági válságok és a távol-keleti dömping miatt nagyon sok gyár tönkrement, azonban az utóbbi években újra feléledt ez az iparág és a fejlesztéseknek, innovációknak és a minőségre való törekvéseknek köszönhetően ismét előre tör. 
A FILATI gyár 2005 óta tervez és állít elő funkcionális termoaktív sportruházatot és kényelmi alsóruházatot. A kezdetektől folyamatos a termékfejlesztés és technológiai korszerűsítés. A termékek előállítása állandó, saját kontroll alatt van az alapanyagoktól a gyártási folyamatokon át egészen a késztermékek csomagolásáig, ezzel tudjuk garantálni a minőséget. Ez teszi lehetővé azt is, hogy rugalmasan, külön megállapodás alapján a termékeinken igény szerint módosítsunk ( pl  céges logo feltüntetése .. stb).
A termelés olasz gépeken folyik a legmodernebb textilipari technológiákat alkalmazva. Az innovatív technológiákról, alkalmazott minőségi alapanyagainkról a Technológia oldalon tájékozódhat részletesen. 

A BRUBECK termékek a világ több pontján elérhetőek, mára már sok elégedett vásárló használja öltözeteinket. A kiváló ár-érték arány miatt egyre inkább kedvelik ezt a márkát. Elsősorban a kimagasló minőségű, aktív sportolásra tervezett aláöltözőinkről vagyunk ismertek a vásárlók körében, de nagy hangsúlyt fektetünk a termoaktív sportruházat és a hétköznapra ajánlott, kényelmes, sportos alsónemű gyártására is. Nagyon jó minőséget kap elérhető áron. A kínálatunkban egyaránt megtalálja a megfelelő funkcionális öltözetet a kinti sportokhoz, szabadidős tevékenységekhez és a teremben végezhető aktív mozgásformákhoz is. Szabadban végzett fizikai munka során is jelentősen növeli a komfortérzetet, ha jól választja meg az alsóruházatot. Az Active termékcsoport darabjai ezeket  az igényeket is kielégítik. A Comfort termékeink a mindennapi kényelmet szolgálják. Minden évszakra van ajánlatunk. 
Termékeinket magunk is használjuk, teszteljük, tehát első kézből tudjuk megerősíteni a funkcionalitást. Bármilyen felmerült kérdésre szívesen válaszolunk. 

A BRUBECK Magyarország Kft, a BRUBECK termékek hivatalos márkaképviselete azért jött létre, hogy a Magyarországon is több éve kapható BRUBECK termékeket és magát a márkát a vásárlókkal jobban megismertesse, népszerűsítse, széles körben elérhetővé tegye. 

Reméljük, Önt is az elégedett vásárlóink között köszönthetjük hamarosan. Ha kérdése, javaslata van vagy viszonteladói partnerként szeretne velünk dolgozni, kérjük hogy a megadott elérhetőségeink egyikén jelezze!
Köszönjük, hogy idekattintott!