Rólunk - BRUBECK SPORTRUHÁZAT, ALÁÖLTÖZŐK, FEHÉRNEMŰKKedves Látogató!

Örömünkre szolgál, hogy cégünk és termékeink iránt érdeklődik.
A BRUBECK márka termékei a FILATI gyárban készülnek, mely Lengyelországban található Zduñska Wola-ban működik. Ez a terület történelmileg kötődik a textiliparhoz. Korábban a gazdasági válságok és a távol-keleti dömping miatt nagyon sok gyár tönkrement, azonban az utóbbi években újra feléledt ez az iparág és a fejlesztéseknek, innovációknak és a minőségre való törekvéseknek köszönhetően ismét előre tör. 
A FILATI gyár 2005 óta tervez és állít elő funkcionális termoaktív sportruházatot és kényelmi alsóruházatot. A kezdetektől folyamatos a termékfejlesztés és technológiai korszerűsítés. A termékek előállítása állandó, saját kontroll alatt van az alapanyagoktól a gyártási folyamatokon át egészen a késztermékek csomagolásáig, ezzel tudjuk garantálni a minőséget. Ez teszi lehetővé azt is, hogy rugalmasan, külön megállapodás alapján a termékeinken igény szerint módosítsunk ( pl  céges logo feltüntetése .. stb).
A termelés olasz gépeken folyik a legmodernebb textilipari technológiákat alkalmazva. Az innovatív technológiákról, alkalmazott alapanyagainkról a Technológia oldalon tájékozódhat részletesen. 

A BRUBECK termékek a világ több pontján elérhetőek, mára már sok elégedett vásárló használja öltözeteinket. A kiváló ár-érték arány miatt egyre inkább kedvelik ezt a márkát. Elsősorban a kimagasló minőségű aktív sportolásra tervezett aláöltözőinkről vagyunk ismertek a vásárlók körében, de nagy hangsúlyt fektetünk a termoaktív sportruházat és a hétköznapra ajánlott, kényelmes, sportos alsónemű gyártására is. Nagyon jó minőséget kap elérhető áron. A kínálatunkban egyaránt megtalálja a megfelelő funkcionális öltözetet a kinti sportokhoz, szabadidős tevékenységekhez és a teremben végezhető aktív mozgásformákhoz is. Szabadban végzett fizikai munka során is jelentősen növeli a komfortérzetet, ha jól választja meg az alsóruházatot. Az Active termékcsoport darabjai ezeket  az igényeket is kielégítik. A Comfort termékeink a mindennapi kényelmet szolgálják. Minden évszakra van ajánlatunk. 
Termékeinket magunk is használjuk, teszteljük, tehát első kézből tudjuk megerősíteni a funkcionalitást. Bármilyen felmerült kérdésre szívesen válaszolunk. 

A BRUBECK Magyarország Kft, a BRUBECK termékek hivatalos márkaképviselete azért jött létre, hogy a Magyarországon is több éve kapható BRUBECK termékeket és magát a márkát a vásárlókkal jobban megismertesse, népszerűsítse, széles körben elérhetővé tegye. Viszonteladókat is keresünk. Korrekt árajánlat, marketing-támogatás, rugalmas megrendelések ( nem kell komplett méretsort, színskálát rendelni, nem kell előző szezon végén eldönteni, hogy mit szeretne eladni a következő szezonban...stb), gyors szállítási határidők, területi kizárólagosság szerepelnek az együttműködési ajánlatunkban.  

Reméljük, Önt is az elégedett vásárlóink között köszönthetjük hamarosan. Ha kérdése, javaslata van vagy viszonteladói partnerként szeretne velünk dolgozni, kérjük hogy a megadott elérhetőségeink egyikén jelezze!
Köszönjük, hogy idekattintott!