Mérettáblázat

     
Kérjük, nézze át a mérettáblázatot  és ügyeljen a helyes méret kiválasztására! A legtöbb termoaktív ruházatnak akkor jó a mérete, ha a testre rugalmasan rásimul anélkül, hogy túlzottan kifeszülne. Ha túl nagy, akkor amellett, hogy kényelmetlen, nem fejti ki optimálisan a termoaktív hatását. A túl szűk ruházat választása is funkcióvesztéssel jár. 
Termékeink ujjának és derekának hossza egy kicsit nagyobb, mint a szokásos konfekcióméreteknél, hiszen sportra lettek tervezve. Emiatt nem kell nagyobb méretet választani. Intenzív gyakorlatok közben sem villan elő a köldök, az ujj sem csúszik fel könyékig. A motoros ruházatnál is fontos, hogy a motorra dőlve vagy egy tempósabb kanyarodáskor ne csússzon fel az aláöltözet dereka.
A motorosruházat, bizonyos kiegészítők esetében, ott ahol a termék megnevezésében benne van az uniszex szó,  az UNISZEX méreteket vegye figyelembe! A kompressziós zoknik méretezését a termékoldalon a fotók közé csatolva találja meg.
Ha bizonytalan, kérdése van, kérjük keressen minket a KAPCSOLAT oldalon található elérhetőségeink egyikén! Jó böngészést!