Mérettáblázat

     
Kérjük, nézze át a mérettáblázatot  és ügyeljen a helyes méret kiválasztására! Mérettáblázatunk normál európai sportméretezés alapján készült. A legtöbb termoaktív ruházatnak akkor jó a mérete, ha a testre rugalmasan rásimul anélkül, hogy túlzottan kifeszülne. Ha túl nagy, akkor amellett, hogy kényelmetlen, nem fejti ki optimálisan a termoaktív hatását. A túl szűk ruházat választása is funkcióvesztéssel jár. 
Termékeink ujjának és derekának hossza egy kicsit nagyobb, mint a szokásos konfekcióméreteknél, hiszen sportra lettek tervezve. Emiatt nem kell nagyobb méretet választani. Intenzív gyakorlatok közben sem villan elő a köldök, az ujj sem csúszik fel könyékig. A motoros ruházatnál is fontos, hogy a motorra dőlve vagy egy tempósabb kanyarodáskor ne csússzon fel az aláöltözet dereka.
Ott ahol a termék megnevezésében benne van az uniszex szó,  az UNISZEX méreteket vegye figyelembe!
A COOLER motoros ruházatnál kétség esetén a kisebb méretet válassza, eddig csak néhány csere volt, mindig kisebbre kellett cserélni. A kompressziós zoknik méretezését a termékoldalon a fotók közé csatolva találja meg. 
Tapasztalataink alapján a női DRY nadrág esetében a táblázathoz képest válasszon kisebb méretet a jobb illeszkedés miatt. 
Ha bizonytalan, kérdése van, kérjük, keressen minket a KAPCSOLAT oldalon található elérhetőségeink egyikén! Szívesen segítünk! A termék kézhezvétele után mielőtt a termék címkéjét eltávolítja, kérjük próbálja fel a terméket, hogy meggyőződjön arról, hogy jó méretet választott. Ha nem megfelelő, nem kényelmes, csak a címkével ellátott, eredeti csomagolásban visszaküldött, még használatba nem vett terméket tudjuk csak kicserélni. Erről további részleteket a SZÁLLÍTÁS menüpont alatt talál.  Jó böngészést!