A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

3D Base layer PRO női boxer

Cikkszám: BX10970
Kiszerelés: db
Kényelmes első réteg aktív mozgáshoz
4 700 Ft
Betöltés...

Méret:
Szín:
 db
Rövid ismertető:
A kétrétegű, hálós szerkezetű kötés miatt az alsóneműnek nagyon jó a szellőzése és gyorsan elvezeti a nedvességet, ezért intenzív edzésekhez ideális viselet. A normál, hétköznapi pamut fehérneműk a verejtékezéskor a nedvességet gyorsan elszívják, viszont azt nagyon lassan párologtatják el, a bőr így folyamatosan nedves felülettel érintkezik. Ez irritációt, bepállást, esetleg gombásodást okozhat, különösen, ha felette is olyan ruházatot viselünk, ami megnehezíti a kipárolgást és a szellőzést.  A testre rásimulva mozgás közben nem csúszkál, megelőzve az esetleges kidörzsölődést. Ügyeljen a helyes méretválasztásra! A kötöttáru antiallergén és antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik. Bármilyen sporthoz ajánljuk, különösen nagy erőfeszítést igénylő, erős izzadással járó aktivitáshoz javallott. 

Kérjük, hogy kattintson a logora, mely a Technológia oldalra navigálja, hogy részletesen megismerje a termék kiváló tulajdonságait!

 


Mérettáblázat

Termékismertető

Kezelési útmutató: Gépben 40°-on mosható, többszöri mosás után is megtartja kiváló tulajdonságait. Ügyeljen arra, hogy finom ruhákkal mossa együtt, mosóport ne használjon, csak folyékony mosószert. Kiálló csat, cipzár kárt tehet a termékben. Szárítógépben ne szárítsa! Erős, sugárzó hőtől tartsa távol! Részletes tájékoztatás a KEZELÉS menüpont alatt.
Anyagösszetétel: 57% Poliamid,  40% Polipropilén, 3% Elasztán

Tegye fel kérdését Ön is, válaszolunk rá!

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

Kérdések-válaszok