A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

3D MOTORBIKE PRO Uniszex hosszú ujjú motoros aláöltöző felső

Cikkszám: LS13090
Kiszerelés: db
Innovatív technológia a motorosok kényelméért!
14 600 Ft
Betöltés...

Méret:
Szín:
 db
Rövid ismertető:
3D PRO technológia a motorosok kényelmét is szolgálja.  Az ultrakönnyű és vékony termékek biztosítják a mozgás szabadságát és a megfelelő hőszabályozást magas hőmérsékleten is. Porózus szerkezete megnöveli a nedvesség-elvezetést, a kötésszerkezet a jobb szellőzésről gondoskodik, aminek következtében a felső motoros ruha alatt is kellemes érzést nyújt. A kényelmet fokozza, hogy erős izzadás esetén is a 3D PRO kötés megakadályozza, hogy a ruha a testhez tapadjon és ezáltal kellemetlen vizes érzést keltsen. A termék antibakteriális, gombásodást gátló, antiallergén, nem okoz irritációt, sehol sem okoz kidörzsölődést, megakadályozza a kellemetlen szagok kialakulását. Az anyag tapintása puha, természetes hatású, a technikai szálak ellenére sem érezzük úgy, hogy nejlonzacskóba vagyunk zárva. Nagyon gyorsan szárad. Az ujjak felcsúszását tenyérpántok akadályozzák. Ajánljuk hozzá a 3D Base layer PRO hosszított technikai boxereket nőknek és férfiaknak is. Ugyanolyan kitűnő tulajdonságokkal rendelkeznek, mint a felső. Ezek fehérneműként és aláöltözetként is funkcionálnak egyben, így komlett nyári aláöltözetet kapnak azok, akik nem szeretnek hosszú szárú aláöltözőnadrágot hordani nyáron. Hosszabb motorostúrák fontos kellékei lehetnek!

Kérem kattintson az alábbi logora,mely a Technológia oldalra navigálja, hogy részletesen megismerje a termék kiváló tulajdonságait!


 


Mérettáblázat

Termékismertető

Kezelési útmutató: Gépben 40°-on mosható, többszöri mosás után is megtartja kiváló tulajdonságait. Ügyeljen arra, hogy csak finom ruhákkal mossa együtt, kizárólag finom mosószert használjon! Kiálló csat,egyéb fémtárgy, cipzár, tépőzár kárt tehet a termékben. Szárítógépben ne szárítsa! Erős, sugárzó hőtől tartsa távol! Részletes tájékoztatás a KEZELÉS oldalon.
Anyagösszetétel: 58% Polipropilén, 40% Poliamid 2% Elasztán

Tegye fel kérdését Ön is, válaszolunk rá!

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

Kérdések-válaszok