A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

ACTIVE WOOL Gyapjú gyermek aláöltöző felső

Cikkszám: LS13690
Kiszerelés: db
Aláöltözet síeléshez, kiránduláshoz, szabadidős tevékenységekhez
9 990 Ft
Betöltés...

Méret:
Szín:
 db
Rövid ismertető:
ACTIVE WOOL termékeink a legjobb minőségű ausztrál Merino gyapjúszál felhasználásával készült termoaktív textiláruk. Az első osztályú Merino gyapjút gyárunk számára a svájci Schoeller cég dolgozta fel a legmodernebb technológiával, hogy kiváló funkcionalitású terméket készíthessünk Önnek.  A prémium gyapjúhoz szintén kiváló technikai szálakat kevertünk az optimális funkcionalitás eléréséhez. Anyaga vékony, könnyű súlyú. Kitűnő hőszabályozó képességük megakadályozza a test lehűlését, de a túlmelegedését is. Önálló felsőruházatként és hidegebb időszakban aláöltözőként is jó szolgálatot tesznek. Közepes intenzitású sporttevékenységekhez javasoljuk: téli sportokhoz, síeléshez, snowboardozáshoz, túrázáshoz, aktív szabadidős tevékenységekhez. Kellemesen rugalmas, formatartó textilek. Rendkívül puha, nem szúrós, nem irritáló, antiallergén, antibakteriális, jól szellőző tulajdonságuk miatt kedvelt termékek. 

Kérem kattintson az alábbi logokra, melyek a Technológia oldalra navigálják, hogy részletesen megismerje a termék kiváló tulajdonságait!

                                         
                                               

Mérettáblázat

Termékismertető

Kezelési útmutató: A minőség megóvása érdekében a terméket 30°-on mossa! Csat, cipzár, tépőzár, egyéb fémtárgy rongálhatja a terméket. Szárítógépben ne szárítsa és sugárzó hőtől tartsa távol!
Anyagösszetétel: 41% Merino gyapjú, 56% Poliamid, 1%Polipropilén, 1% elasztán. 

Tegye fel kérdését Ön is, válaszolunk rá!

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

Kérdések-válaszok