A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

RUNNING AIR PRO férfi sportmez kék

Cikkszám: SS13280K
Kiszerelés: db
Technológia a teljesítményért és a kényelemért!
13 900 Ft
Betöltés...

Méret:
Szín:
 db
Rövid ismertető:
A BRUBECK RUNNING AIR PRO mez népszerű termékünk. A csúcsminőségű alapanyagoknak és a legmodernebb technológiának köszönhetően olyan felsőt alkottunk, amely a legszigorúbb igényeknek is megfelel.  A termék a maximális kényelem és a kimagasló minőség mellett a lehető legoptimálisabb funkcionalitást nyújtja, csak a céljaira kell figyeljen, hogy a  legjobb eredményt érje el.  A tőlünk már megszokott módon a termék kétrétegű seamless kötéssel készül, anyaga antibakteriális, irritációt nem okoz, rendkívül gyorsan vezeti el a nedvességet és gombásodást gátló hatása van. Az innovatív NILIT BREEZE technikai fonalnak köszönhetően a termék kimagaslóan jó légáteresztő és lehetővé teszi a test hűtését fokozott fizikai aktivitás során.  Laboratóriumi tesztek igazolják, hogy a NILIT BREEZE fonal 1 °C -kal képes csökkenteni a bőrfelület hőmérsékletét, ami nem tűnik soknak, de jelentősen növeli a test hatékonyságát és fizikai teljesítményét. A kényelmet még az AIR BALANCE technológia is fokozza. Ez nem más, mint a póló 33%-t kitevő különleges kötéstechnika, ami a fokozott izadásnak kitett részeknél lélegző zónák kialakításával segíti a jobb szellőzést. Az anyaga teljesen antiallergén, a rendkívül érzékeny bőrűek is bátran hordhatják. Még fontos kiemelni, hogy a mezen látható nyomatok olyan speciális eljárással készültek, melyek nem rontják a mez kitűnő termoaktív tulajdonságait és az anyag szerkezetét sem befolyásolják, továbbá a festék sem irritáló hatású. A mez tapintása extrán puha, hűvös érzést nyújt. 

Kattintson az alábbi logokra, melyek a Technológia oldalra navigálják, hogy részletesen megismerje a termék kiváló tulajdonságait!Mérettáblázat

Termékismertető

Kezelési útmutató: Gépben 40°-on mosható, többszöri mosás után is megtartja kiváló tulajdonságait. Ügyeljen arra, hogy csak finom ruhákkal mossa együtt, kizárólag finom mosószert használjon! Kiálló csat, egyéb fémtárgy, cipzár, tépőzár kárt tehet a termékben. Szárítógépben ne szárítsa! Erős, sugárzó hőtől tartsa távol! Ne vasalja! További részletek a KEZELÉS oldalon.
Anyagösszetétel: 58% Nilit Breeze, 42% Poliészter

Tegye fel kérdését Ön is, válaszolunk rá!

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

Kérdések-válaszok